Μέθοδοι διδασκαλίας

Μάθετε για μας, τους καθηγητές μας και τις καινοτομίες μας.

Με πρότυπες μεθόδους διδασκαλίας όπως:

φυσική σε ειδική αίθουσα υπολογιστών με σύστημα που αποτελεί πανελληνία πρωτοτυπία που όμως εμείς εφαρμόζουμε  εδώ και 20 χρόνια κερδίζοντας σε χρόνο για την προετοιμασία των μαθητών  μας και αυξάνοντας το διδακτικό αποτέλεσμα και την ένταση της προσοχής τους στη διάρκεια του μαθήματος.

Ο όμιλος φροντιστηρίων ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ διαθέτει  ένα άριστο επιτελείο καθηγητών  σε όλα τα μαθήματα που είναι απαραίτητα για την προετοιμασία στη θεωρητική , θετική  και στην κατεύθυνση οικονομίας και πληροφορικής.

Με συγγραφική δραστηριότητα σε όλα τα μαθήματα που διδάσκουμε.

Μαθηματικά με τη χρήση προτζέκτορα και υπολογιστή σε διαδραστικό πινάκα για τα επαναληπτικά μαθήματα του κάθε κεφαλαίου και με ειδικό λογισμικό για την σχεδίαση σχημάτων και γραφικών παραστάσεων που βοηθά τους μαθητές μας στην γρήγορη αντίληψη και εμβάθυνση.

Αρχαία με τη χρήση υπολογιστή και προτζέκτορα με πλήρη θεματογραφία και συντακτικές αναλύσεις καθώς και ολόκληρα βιβλία σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή σε όλα τα θεωρητικά μαθήματα. 

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΜΕΣΩ SKYPE ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ


Στον όμιλο φροντιστηρίων Αριστοτέλειο Πυθαγόρας έχουμε πλέον τη δυνατότητα να παρέχουμε διαδικτυακά μαθήματα είτε σε ιδιαίτερα είτε σε μικρά γκρουπ.

Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα ταυτόχρονης τηλεκπαίδευσης καθώς και η εφαρμογή μικτής τηλεκπαίδευσης, για παιδιά που ζουν σε περιοχές με δυσκολότερη πρόσβαση.

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!